Отримай відповідь: коли в Одесі планують відкрити пляжі

Отримай відповідь: коли у Одесі планують відкрити пляжі.

Отримай відповідь: коли у Одесі планують відкрити пляжі. Фото: facebook.com/poberejye.odessa

Події
30 травня 2023 16:26

З наступного понеділка, 5 червня, в Одесі ухвалять рішення про відкриття пляжів. Про це розповів речник Одеської ОВА Сергій Братчук в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Щодо можливого відпочинку на одеських пляжах. Йдеться сьогодні зазвичай не про відкриття всіх пляжів, йдеться про Одесу, не про Одеський регіон, не про Одеську область. Так от, 24 травня вийшов спільний наказ Одеської районної військової адміністрації та командування оперативно- стратегічного угруповання військ Дунай, де було зазначено, що військові пропонують провести певні заходи, які мають провести орендарі, які бажають працювати на деяких ділянках Одеських пляжів. будуть певні ділянки”, – наголосив Братчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Він наголосив, що після організації місць відпочинку їх перевірять фахівці. При виконанні всіх умов нададуть дозвіл на відкриття пляжу.

"Спостереження, оповіщення людей та дії персоналу при сигналі повітряної тривоги, схемі евакуації, куди люди повинні йти, яким чином. Все це потрібно робити дуже швидко і реагувати, щоб люди не затримувалися і не говорили "Нам все одно не прилетить". прилетіти.Тому після проведення таких заходів усі мають звітувати перед відповідною комісією Одеської міської ради, районної військової адміністрації, нашим військовим, показати готовність та якість виконання робіт, про які йдеться.Все це має відбутися до 5 червня.До 5 червня будуть складені відповідні протоколи, про якість виконаних робіт і потім ці протоколи надаватимуться до обласної військової адміністрації та військового командування вищої. І потім, відповідно, можливо буде прийнято рішення про відкриття тих чи інших ділянок", – наголосив Братчук.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах