Викинули гуманітарну допомогу: одеська поліція зацікавилася інцидентом у Болграді

Викинули гуманітарну допомогу: одеська поліція зацікавилася інцидентом у Болграді.

Викинули гуманітарну допомогу: одеська поліція зацікавилася інцидентом у Болграді. Фото: phonoteka.org

Події
01 червня 2023 17:16

Історією із двома тоннами гуманітарного печива, яке викинули на сміттєзвалище у місті Болград Одеської області, зацікавилася поліція. Про це повідомив громадський активіст Дем'ян Ганул.

Так, Болградська окружна прокуратура порушила кримінальне провадження за частиною другою статті 364 Кримінального Кодексу України стосовно посадових осіб Болградської районної адміністрації та Болградської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Розпочато досудове розслідування.

Нагадаємо, що в Болграді Одеської області викинули понад дві тонни гуманітарної допомоги у вигляді печива, яке виявилося нікому не потрібне.

Адміністрація прийняла на баланс гуманітарну допомогу печиво. Однак за фактом смаколиків виявилося дуже багато через те, що в громаді переселенців мешкало менше, ніж було зареєстровано. Печиво стали передавати соціально вразливим громадянам, проте рештки все одно були. Оскільки термін придатності сплив 1 березня 2023 року, солодощі вирішили викинути. Як саме – не наголошується.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах