У центрі Одеси зносять незаконний поверх

У центрі Одеси зносять незаконний поверх.

У центрі Одеси зносять незаконний поверх. Фото: facebook.com/avdeev.odessa

Події
01 червня 2023 15:18

У центрі Одеси, що на вулиці Грецькій, 15 зносять незаконний поверх з будівлі. Його збудували без документів на житловому будинку. Наразі триває демонтаж. Про це повідомили у ДАБК.

Так, першу спробу розпочати будівництво власник зробив ще 13 березня цього року. У квартирах № 8 та № 9 виконали будівельні роботи з демонтажу перегородок та підлогового покриття. Підсилили одні перекриття та демонтували інші.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

ЖКС "Порто-Франківський" видав припис про зупинення будівельних робіт за цією адресою. Будівельні роботи припинили, але вже 22 травня зафіксували нову спробу.

Під час перевірки стало зрозуміло, що власник влаштував у рівні горища внутрішньодворового лівообігового флігеля конструкції з деревини та піноблоків. Земельна ділянка рішеннями Одеської міської ради у власність чи користування не надавалася. Департамент благоустрою міста проект на проведення робіт та порушення благоустрою не погоджував, дозволу на порушення об'єкту благоустрою не видавав. Департаментом архітектури та містобудування містобудівні умови та обмеження не видавалися. Відповідно до реєстру будівельної діяльності відсутня інформація про наявність дозвільних документів на виконання підготовчих та будівельних робіт.

Управління ДАБК направило листа до Приморської районної адміністрації про демонтаж. І ось результат: нахаббуд демонтують.



  • У центрі Одеси зносять незаконний поверх фото
  • У центрі Одеси зносять незаконний поверх фото 1
  • У центрі Одеси зносять незаконний поверх фото 2

У центрі Одеси зносять незаконний поверх фото

Усі фото та відео: facebook.com/avdeev.odessa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах