Готуємося до ракетного удару: яка ситуація в Одесі та області вранці 2 червня

Готуємось до ракетного удару: яка ситуація в Одесі та області вранці 2 червня.

Готуємось до ракетного удару: яка ситуація в Одесі та області вранці 2 червня. Фото: hromadське.radio

Події
02 червня 2023 08:06

Ніч з 1 по 2 червня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнал повітряної тривоги, але обстрілу не було. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Критично важлива інфраструктура працює, повністю забезпечена всім необхідним. У регіоні повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ з урахуванням умов воєнного часу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Оперативного командування "Південь", станом на 1 червня, у Чорному морі кількість ворожих ракетоносіїв збільшилася до чотирьох одиниць (два підводні човни та два надводні кораблі). Можливий залп – 24 "калібра".

Як повідомила керівник об'єднаного прес-центру ОК Південь Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону Єдині новини, Росія утримує у Чорному морі корабельне угруповання з ракетоносіями, які постійно маневрують, щоб створювати штучну напругу та розосереджувати зусилля української ППО.

Гуменюк вважає, що РФ і надалі намагатиметься максимально часто застосовувати балістику, хоча ці запаси в неї також не є безрозмірними. А невеликі паузи в обстрілах, за її словами, ворог використовує для реалізації максимально підступного плану.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах