Подробиці стрілянини на Глушка: вижив виявився відомий одеський тренер, голова однієї з борцівських федерацій

Подробиці стрілянини на Глушку в Одесі.

Подробиці стрілянини на Глушку в Одесі. Фото: dumskaya.net

Події
02 червня 2023 08:30

Стали відомі особи учасників вчорашньої перестрілки в Київському районі Одеси, а також подробиці того, що сталося. Їх оприлюднило видання " Думська ".

Так, конфлікт розпочався у сусідньому дворі, на Люстдорфській дорозі. За словами очевидців, з боку вулиці Левітана туди заїхали три машини. Пролунали чотири постріли. Зважаючи на все, молода жінка загинула ще там, потім дворами два авто переслідували третє - BMW. У міжквартальному проїзді "німця" затиснули, і стрілянина продовжилася. Третя машина зникла.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією джерел видання у правоохоронних органах, за кермом автомобіля Range Rover знаходився відомий одеський тренер, голова однієї із борцівських федерацій. Він єдиний, хто вижив із відомих учасників подій. Загибла жінка, пасажирка BMW – його колишня дружина. Водій "німця" був вхожий у їхній будинок.

До речі, обидві машини було придбано на аукціонах у США. Вони з числа так званих "утопленців".

За інформацією прес-служби Нацполіції, розпочато розслідування. Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли за статтею 115 Кримінального кодексу. За це передбачено від десяти до 15 років за ґратами.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах