Гуменюк: відкриття пляжів в Одесі – експеримент

Гуменюк: відкриття пляжів у Одесі – експеримент.

Гуменюк: відкриття пляжів у Одесі – експеримент. Фото Наталії Горецької/od.vgorode.ua

Події
02 червня 2023 15:24

Відкриття пляжів в Одесі відбуватиметься за умови виконання обмежень безпеки. Про це повідомила в ефірі загальнонаціонального телемарафону Єдині новини керівник об'єднаного пресцентру оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

За її словами, це є експеримент.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Військові залишають сталі у своїй позиції – це небезпечно, це зона оборони, якщо говорити про узбережжя. Але якщо говорити, що люди потребують відпочинку, рекреації, це експеримент цього року. Спробувати варто, але все напоготові, і це відбуватиметься тільки за умови виконання тих обмежень безпеки, які є", – зазначила Гуменюк.

Нагадаємо, що з наступного понеділка, 5 червня, в Одесі ухвалять рішення про відкриття пляжів. 24 травня вийшов спільний наказ Одеської районної військової адміністрації та командування оперативно-стратегічного угрупування військ Дунай, де було зазначено, що військові пропонують провести певні заходи. Ці заходи мають провести орендарі, котрі бажають працювати на деяких ділянках Одеських пляжів. Сьогодні йдеться про локацію протяжність від Ланжерона до 16 станції фонтану, це практично всі пляжі. Але це будуть певні ділянки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах