В Одесі чоловік з балкона стріляв із травматичної зброї

В Одесі чоловік із балкона стріляв із травматичної зброї.

В Одесі чоловік із балкона стріляв із травматичної зброї. Фото: unsplash

Події
03 червня 2023 19:42

Поліцейські притягнуть до адміністративної відповідальності одесита, який з пістолета травматичної дії влаштував стрілянину з балкону багатоповерхівки в Київському районі міста. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Так, близько 23:00 2 червня охоронець житлового комплексу на вулиці Тополина повідомив правоохоронцям про те, що 43-річний місцевий житель здійснив близько чотирьох пострілів, перебуваючи у власній квартирі на шостому поверсі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Поліцейські встановили, що порушник стріляв у повітря із зареєстрованої зброї травматичної дії. На щастя, ніхто не постраждав.

Правоохоронці вилучили зброю та гільзи, а також склали на порушника і направлять до суду адміністративні протоколи за частиною першою статті 174 ("Стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї, пристроїв для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку") та статті 173 ("Дрібне хуліганство") Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За хуліганство чоловікові загрожує штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від тридцяти до п'ятдесяти годин, а за стрілянину – штраф від ста до ста п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією пристрою для відстрілу патронів.

Порушника передали працівникам військової служби правопорядку в Одеській області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах