Без дощів, але з високою пожежною небезпекою: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Без дощів, але з високою пожежною небезпекою: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Без дощів, але з високою пожежною небезпекою: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Події
04 червня 2023 19:35

Згідно з прогнозами синоптиків, в Одесі наступного тижня буде хмарна з проясненнями погода, без опадів. Температура вдень коливатиметься від +22°С до +29°С, а вночі від +10°С до +18°С.

Про це повідомляє Гідрометеорологічний Центр Чорного та Азовського морів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

5 червня

В Одесі й Одеській області буде хмарно із проясненнями. Без опадів. Північно-східний вітер дутиме зі швидкістю 7–12 метрів за секунду. Температура вночі у місті коливатиметься від +12°С до +14°С, а в області – від +9°С до +14°С. Удень в Одесі потеплішає до +22–24°С, а в області – до +22–27°С. Видимість на автошляхах буде гарною.

6–7 червня

Хмарно з проясненнями. Без опадів. Вітер дутиме з південного сходу зі швидкістю 5–10 метрів за секунду. Нічна температура коливатиметься від +10°С до +15°С, а вдень стовпчик термометра підніметься до +22–27°С.

8–9 червня

Без опадів. Температура вночі триматиметься в межах від +13°С до +18°С, а вдень – від +24°С до +29°С тепла.

У пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області попередили, що 5 та 6 червня в Одесі та області буде надзвичайна (V класу), а місцями висока (IV класу) пожежна небезпека. Громадян закликають дотримуватись правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів та на відкритих територіях, а у разі виникнення пожежі негайно повідомляти Службу порятунку за номером "101".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах