Зеленський: аміакопровід Тольятті – Одеса постраждав через обстріл

Зеленський: аміакопровід Тольятті – Одеса постраждав через обстріл.

Зеленський: аміакопровід Тольятті – Одеса постраждав через обстріл. Фото: facebook.com/president.gov.ua/

Події
07 червня 2023 08:19

Аміакопровід Тольятті – Одеса постраждав через обстріл у Харківській області. Він зазнав пошкодження 5 червня внаслідок артилерійського удару з території, яку контролює Росія. Про це сказав президент Володимир Зеленський на прес-конференції у вівторок, повідомляє LIGA.net.

Там є сіра зона, в якій могла спрацювати та чи інша зброя – швидше за все, це артилерія. За словами Зеленського, винна Російська Федерація.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Це частина того аміакопроводу, про який так багато всі говорять, але бачите, як питання вирішується? Усі думають, що робити з аміаком, щоб світ не постраждав, а просто щось прилетіло від росії - і все., Де вони", – сказав Зеленський.

Пошкоджений аміакопровід можна відновити.

"Якщо говорити про аміак і якби ви запитали мене, чи можемо ми відновити цю роботу, то так. Якщо це буде потрібно – так", – додав Зеленський.

Прес-секретар президента Сергій Никифоров у коментарі виданню уточнив, що під "відновленням роботи" Зеленський мав на увазі виключно ремонт трубопроводу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах