Підрив Каховської ГЕС: Одеський регіон підготував місця для евакуйованих людей

Підрив Каховської ГЕС: Одеський регіон підготував місця для евакуйованих людей

Підрив Каховської ГЕС: Одеський регіон підготував місця для евакуйованих людей Фото ілюстративне: t.me/kirstepan

Події
07 червня 2023 13:23

Сьогодні, 7 червня, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій облдержадміністрації, на якому обговорювали допомогу із житлом людям із Херсонської області. Про це повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

Під час засідання розглядалися питання сприяння евакуації населення із Херсонської області, створення умов для евакуйованих та протидії можливим епідемічним загрозам.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією директора Департаменту соціальної та сімейної політики облдержадміністрації Тетяни Дементьєва, область готова надавати всебічну допомогу внутрішньо переміщеним особам, для чого підготовлено 4822 місця для їхнього тривалого розміщення, також можуть використовувати приміщення навчальних закладів для короткострокового розміщення.

Організували харчування, соціальний та медичний супровід.

Наразі готуються до відправки фури з питною водою та помпи для відкачування води. До аварійно-рятувальних робіт залучили 32 особи, 14 одиниць техніки, вісім мотопомп, човен, електростанцію, систему зв'язку "Старлінк", БПЛА та два намети.

Членам комісії доручили вжити додаткових заходів щодо забезпечення громадського порядку, контролю за пожежною безпекою у місцях компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, надання їм своєчасної медичної допомоги, ветеринарного контролю, моніторингу епідеміологічної та екологічної ситуації тощо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах