Отримай відповідь: чи відкриватимуть дитячі табори на Одещині

Отримай відповідь: чи відкриватимуть дитячі табори на Одещині.

Отримай відповідь: чи відкриватимуть дитячі табори на Одещині. Фото: vlagere.com

Події
08 червня 2023 16:08

Цього літа на Одещині не відкриватиме дитячі табори. Про це розповіла директор обласного департаменту соціальної та сімейної політики Тетяна Дементьєва.

За її словами, їх не почали відкривати через загрозу ракетних ударів, незахищеність узбережжя, відсутність бомбосховищ та транспорту на Одещині.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Проте дитячі табори працюватимуть в інших областях, тож діти з Одеської області можуть вирушити туди. Наприклад, у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Після тяжкої весни діти України мають право на щасливий та здоровий літній відпочинок. Незважаючи на військовий стан, дитячі табори таки відкриються в деяких українських регіонах. Однак більшість батьків побоюються відправляти туди своїх дітей, адже кожна область нашої країни не є безпечною на 100%. Тому дорослі замислюються над тим, щоб відправити синів і дочок до закордонного табору.

Нагадаємо, що Кабмін спростив організацію виїзду дітей за кордон на оздоровлення та відпочинок. Тобто, більше не потрібно здійснювати нотаріальне посвідчення документів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах