До узбережжя Одеської області після підриву Каховської ГЕС прибило протидесантну міну

До узбережжя Одеської області після підриву Каховської ГЕС прибило протидесантну міну.

До узбережжя Одеської області після підриву Каховської ГЕС прибило протидесантну міну. Фото ілюстративне: pravda.com.ua

Події
08 червня 2023 18:53

На Одещині військові знищили протидесантну міну, яку винесло на узбережжя після підриву Каховської ГЕС. Про це повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

Військові зазначили, що внаслідок прориву води після підриву російськими окупаційними військами Каховської ГЕС стрімкою течією сміття, уламки різних предметів, човни і навіть будівельні конструкції несе річкою Дніпро та частково винесло до Чорного моря.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також потоком зірвало мінно-вибухові загородження, які окупанти облаштовували на лівому березі. Поки що велика кількість мін дрейфує у воді за течією. Одну із таких протидесантних мін викинуло на берег Одеської області. Боєприпас контрольовано знищили сили оборони.

"В умовах розвитку надзвичайної ситуації, пов’язаної з підривом Каховської ГЕС, посилено мінну небезпеку вздовж берегів Дніпра, Дніпро-Бузького лиману та всього чорноморського узбережжя Миколаївщини і Одещини", – йдеться у повідомленні Оперативного командування "Південь".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах