В Одесі сержант поліції, який вліз у борги через ігроманію, намагався пограбувати АЗС

В Одесі сержант поліції, який вліз у борги через ігроманію, намагався пограбувати АЗС.

В Одесі сержант поліції, який вліз у борги через ігроманію, намагався пограбувати АЗС. Фото: unian.net

Події
12 червня 2023 10:03

Керівництво поліції ініціювало службове розслідування за фактом пограбування правоохоронцем робітниці АЗС на вулиці Вільямса. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, поліцейські затримали зловмисника та передали працівникам ДБР.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, де чекає оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу.

У ніч з 9 на 10 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одну з автозаправних станцій увійшов невідомий чоловік у масці, який розпиляв у бік оператора газ сльозогінної дії, заволодів її мобільним телефоном і втік.

Менш ніж за дві години поліцейські встановили та затримали зловмисника. Ним виявився поліцейський водій одного з підрозділів поліції. Слідчі ДБР його дії кваліфікували за частиною четвертою статті 186 Кримінального кодексу України, тобто як грабіж, скоєний в умовах воєнного стану, що передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

"Керівництво поліції Одеської області не залишить цей випадок поза увагою. Своїм ганебним вчинком чоловік заплямував звання поліцейського та сумлінну роботу справжніх правоохоронців, готових ризикувати життям, щоб забезпечити правопорядок та безпеку для кожного громадянина. За цим фактом проводиться службове розслідування, матеріали якого після завершення, будуть передані до ДБР. Зазначаємо, що позиція керівництва поліції області жорстка та принципова – злочинцям не місце у правоохоронних органах", – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах