На одеських водоймах за два дні потонули троє людей

На одеських водоймах за два дні потонули троє людей.

На одеських водоймах за два дні потонули троє людей. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
12 червня 2023 13:13

Увечері 11 червня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що за межами села Мирнопілля Болградського району потонув чоловік. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС в Одеській області.

Так, місцевий житель 1974 року народження пішов купатись чоловік і зник.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вранці 12 червня водолази витягли з води тіло чоловіка.

Зазначимо, що 10 червня на Одещині також загинули двоє рибалок. Трагедія сталася на озері Картал, поблизу села Новосільське Ізмаїльського району. Чоловіки зникли під час риболовлі о 4:30. О 7:47 водолази ДСНС виявили та дістали на берег тіла потопаючих.

"Шановні громадяни, офіційних місць для купання в регіоні не встановлено. Не нехтуйте забороною на відвідування водних об'єктів. Запам'ятайте, вода не прощає помилок", - йдеться у повідомленні рятувальників.

На одеських водоймах за два дні потонули троє людей.На одеських водоймах за два дні потонули троє людей. Фото: facebook.com/DSNSODE

Нагадаємо, що 9 травня після 18:00 одеські рятувальники отримали повідомлення про те, що у місті Ізмаїл на 91 кілометрі річки Дунай знайшли потопельника.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах