Скандал із вуличними танцюристами в центрі Одеси: у поліції прокоментували інцидент

Скандал із вуличними танцюристами в центрі Одеси: у поліції прокоментували інцидент.

Скандал із вуличними танцюристами в центрі Одеси: у поліції прокоментували інцидент. Telegram-канал "Одесса как она есть"

Події
17 червня 2023 21:40

Увечері 16 червня у соцмережах з'явилася інформація про те, що на Дерибасівській затримали та відвели у військкомат двох вуличних танцюристів, однак у пресслужбі Нацполіції в Одеській області заявили, що такі чутки не відповідають дійсності.

Правоохоронці повідомили, що під час моніторингу інтернет-мережі виявили відеозвернення громадянки про те, що стосовно двох її знайомих, які проводили танцювальне шоу на вулиці Дерибасівській, представники правоохоронних органів вчинили неправомірні дії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У ході перевірки інформації правоохоронці встановили, що 16 червня на спецлінію "102" надійшло анонімне повідомлення про те, що двоє чоловіків не реагують на прохання перехожих припинити виконання російських пісень. Коли поліція прибула за вказаною адресою, інформація про звучання російськомовних пісень не підтвердилася.

При цьому під час перевірки осіб чоловіків поліцейські встановили, що один із них вчинив два адміністративні правопорушення, передбачені статтями 210 ("Порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку") та 210-1 ("Порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію" ") Кодексу України про адміністративні правопорушення. Про це поліцейські повідомили працівникам органу військового управління.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах