В Одесі заборонили продавати рибу та морепродукти, виловлені у невстановлених місцях

В Одесі заборонили продавати рибу та морепродукти, виловлені у невстановлених місцях.

В Одесі заборонили продавати рибу та морепродукти, виловлені у невстановлених місцях. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
18 червня 2023 13:02

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Одеської міської ради заборонила торгівлю рибою і морепродуктами з невстановлених місць вилову. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Заборона стосується як стихійних торговців, які продають продукцію біля ринків та торгових центрів, так і керівників підприємств та установ незалежно від форм власності.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Нагадаємо, через суттєве погіршення стану води у відкритих водоймах та реальну небезпеку для здоров'я населення пляжі Одеси визнали непридатними для купання.

За результатами лабораторних досліджень (вірусологічних, мікробіологічних, паразитарних) проб води з об'єктів навколишнього середовища в Одеській області за останній тиждень виявили таких збудників інфекційних хвороб як сальмонела ентеритідіс та тіфімуріум, рота-астровіруси, алгінолітікус, парагемолітікус, яйця та лічинки гельмінтів. Крім того, індекс лактозопозитивних кишкових паличок значно перевищує нормативні вимоги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах