В Одеському обласному військкоматі пояснили, навіщо стріляли під час вручення повістки

В Одеському обласному військкоматі пояснили, навіщо стріляли під час вручення повістки.

В Одеському обласному військкоматі пояснили, навіщо стріляли під час вручення повістки. Фото: suspilne.media

Події
19 червня 2023 15:09

В Одеському обласному військкоматі пояснили, чому їхній підлеглий вчинив стрілянину на ринку у місті Рені Одеської області. Про це повідомляє Одеський обласний ТЦК та СП.

За їхньою версією, під час оповіщення громадян між місцевими жителями та співробітниками одного з районних ТЦК та СП Одеської області під час вручення повістки виник конфлікт. З метою зупинення групового тиску на військовослужбовців один із них вистрілив у повітря зі стартового пістолета в громадському місці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Викликані на місце події поліцейські встановили всіх учасників інциденту, з якими проводяться слідство. Зброю, патрони та інші речові докази вилучили та направили на експертне дослідження.

Слідчі під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо четвертої статті 296 Кримінального кодексу України. Триває слідство. Військове командування призначило службове розслідування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах