Стала відома сума збитків від попадання уламків російського дрона в багатоповерхівку в Одесі

Стала відома сума збитків від попадання уламків російського дрону в багатоповерхівку в Одесі.

Стала відома сума збитків від попадання уламків російського дрону в багатоповерхівку в Одесі. Фото: facebook.com/OperationalCommandSouth

Події
21 червня 2023 09:33

В адміністрації Пересипського району відбулося засідання Координаційної ради з питань надання адресної допомоги одеситам, житло яких постраждало внаслідок чергової атаки російських окупантів. Про це повідомляє пресслужба міськради.

"Пошкодження було зафіксовано у 260 квартирах у семи багатоповерхівках на загальну суму понад 9 мільйонів гривень. Сьогодні ми вже надаємо муніципальну матеріальну допомогу людям, квартири яких постраждали внаслідок атаки. У пріоритеті – соціально незахищені одесити, які зможуть за рахунок допомоги відновити віконні блоки та двері", – сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Загалом на засіданні розподілили мільйон гривень. Найближчим часом матеріальну допомогу отримають усі заяви, що подали. Також місто розпочало роботу з відновлення вікон та дверей двох шкіл та трьох дитячих садків Пересипського району, які також постраждали внаслідок ворожої атаки. Найближчим часом аналогічне засідання проведуть у Приморській районній адміністрації, і люди також зможуть отримати допомогу.



Нагадаємо, що в ніч з 9 на 10 червня уламки російського дрону потрапили до будівлі у Пересипському районі, там сталася пожежа. Троє людей загинуло, 27 поранено, серед яких троє дітей та вагітна жінка. Вибуховою хвилею розбило вікна в будинках поряд.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах