Більш як за три мільйони євро: як виглядає іспанська вілла одеського військкома

Більш як за три мільйони євро: як виглядає іспанська вілла одеського військкома.

Більш як за три мільйони євро: як виглядає іспанська вілла одеського військкома. Фото: pravda.com.ua

Події
22 червня 2023 13:37

Стало відомо, як виглядає майно родини начальника одеського військкомату Євгена Борисова, яке він набув під час повномасштабного вторгнення. Проте сам Борисов каже, що не знає про це. Про це повідомляє " Українська правда ".

Йдеться про нерухомість на узбережжі Іспанії за більш ніж три мільйони євро, офісне приміщення на головній вулиці Марбель та автомобілі на мільйони доларів. Про це свідчать витяги з іспанського реєстру. Згідно з ними, офіс та вілла досі записані на родину Борисова.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також журналісти помітили в Іспанії біля маєтку одеського військка електричний мерседес В класу 2022 року. Вартість такої машини стартує від 100 тисяч доларів. Зареєстровано авто, як і вілла, на матір Борисова.

За кілька кілометрів від котеджного містечка Сієра Бланка розташований центральний проспект Марбельї з найдорожчими ресторанами, магазинами та п'ятизірковими готелями. Саме там знаходиться офісне приміщення, яке сім'я військового комісара придбала на початку 2023 року.



Крім того, у одеського військкома вже цього року з'явився ще один новий позашляховик Toyota Land Cruiser 2023 року. Зареєстровано авто на тещу Борисова.

Авто вартістю близько 100 тисяч доларів - це вже третє авто, яке з'явилося у власності родини одеського військового комісара за час великої війни. Загальна вартість такого автопарку становить близько півмільйона доларів.

Борисов, який працює військкомом з 1996 року, у телефонній розмові з журналістами спочатку запевняв, що його родина нічим в Іспанії не володіє, а після слів про виписки з місцевого реєстру заявив, що його дружина займається там роздрібною торгівлею і він не "влазить" у ці відносини.

Також він заявив, що не в курсі, чи придбали його рідну нерухомість на іспанському узбережжі. За його словами, дружина мала розповісти йому про це пізніше, а зараз займається документацією.

Стосовно машини тещі Борисов заявив, що вона продала стару машину і купила собі Land Cruiser.

Загальна вартість всього цього майна, придбаного під час повномасштабної війни, близько чотирьох з половиною мільйонів доларів.

  • Більш як за три мільйони євро: як виглядає іспанська вілла одеського військкома фото
  • Більш як за три мільйони євро: як виглядає іспанська вілла одеського військкома фото 1
  • Більш як за три мільйони євро: як виглядає іспанська вілла одеського військкома фото 2
  • Більш як за три мільйони євро: як виглядає іспанська вілла одеського військкома фото 3

Більш як за три мільйони євро: як виглядає іспанська вілла одеського військкома фото



Зазначимо, що після розголошення цієї інформації його усунули від виконання службових повноважень, а ГБР порушило провадження за фактами зловживань начальником одеського військкомату Євгеном Борисовим під час призову військовозобов'язаних.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах