В Одесі банда напала на автомийку (фото, відео)

В Одесі банда напала на автомийку.

В Одесі банда напала на автомийку. Фото: od.npu.gov.ua

Події
22 червня 2023 15:38

В Одесі банда пригрозила зброєю охоронцеві автомийки та вкрала сейф із грошима. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Правоохоронці затримали нападників, якими виявились жителі Одеси 27 років, коли ті вибігли із території підприємства. Правопорушникам загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час досудового розслідування слідчі встановили, що чоловіки, змовившись, ретельно підготувалися. Забезпечили себе зброєю, монтуванням та ключами і попрямували до автомийки. Підібравши до вхідних дверей ключ, вони проникли в одне із службових приміщень підприємства, пригрозили охоронцеві пістолетом, виламали монтуванням закріплений за столом сейф, в якому знаходилися дві тисячі гривень, дві ювелірні прикраси, телефон та документи, і пішли геть з усім цим. Втім, далеко втекти у зловмисників не було шансу, бо неподалік були оперативники та спецназівці.

У злочинців відібрали накрадене, а також монтування та два пістолети, походження яких встановлюватимуть у рамках призначених експертиз.

Слідчі повідомили фігурантів про підозру. Їм загрожує в'язниця від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. Поліцейські помістили його в ізолятор тимчасового тримання і нині піклуються про застосування щодо них запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство продовжується. Чоловіків перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів, які скоєно в Одесі.



  • В Одесі банда напала на автомийку (фото, відео) фото
  • В Одесі банда напала на автомийку (фото, відео) фото 1
  • В Одесі банда напала на автомийку (фото, відео) фото 2

В Одесі банда напала на автомийку (фото, відео) фото

Усі фото та відео: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах