Дратували діти: в Одесі п'яний чоловік жбурнув з балкона гранату

Дратували діти: в Одесі п'яний чоловік жбурнув з балкона гранату.

Дратували діти: в Одесі п'яний чоловік жбурнув з балкона гранату. Фото: rbc.ua

Події
23 червня 2023 09:00

На вулиці Картамишевській п'яний одесит жбурнув з балкона гранату, що вибухнула, у двір через те, що його дратували діти. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

До поліції звернулася мешканка багатоквартирного будинку з проханням вжити заходів щодо її сусіда. Вже на місці правоохоронців виявили у дворі за вказаною заявницею адресою залишки страйкбольної гранати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Діти не постраждали, оскільки були на безпечній відстані. Надалі поліцейські виявили за місцем проживання нетверезого 47-річного правопорушника ще одну подібну гранату. Чоловік пояснив, що через інтернет-мережу придбав дві страйкбольні гранати і одну з них жбурнув у двір, щоб розігнати дітей, які заважали йому відпочивати.

Відомості за вказаним фактом поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Чоловік може загрожувати до п'яти років обмеження волі. Ведеться слідство. Вирішується питання щодо повідомлення фігуранту про підозру.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах