Загибель дитини у ДТП за участю трактора: нові подробиці смертельної аварії

Загибель дитини у ДТП за участю трактора: нові подробиці смертельної аварії.

Загибель дитини у ДТП за участю трактора: нові подробиці смертельної аварії. Фото: facebook.com/berezivskamiskarada

Події
24 червня 2023 14:01

Водія трактора, який вдень 23 червня на смерть збив 14-річну дівчинку у місті Березівка на Одещині, затримали. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Як з'ясувала слідчо-оперативна група з розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління Головного управління Національної поліції в Одеській області, 38-річний городянин, керуючи сільгосптехнікою на вулиці Парковій, зачепив ковшем дитину, яка йшла в попутному напрямку узбіччям за межами проїзду.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У лікарні потерпіла померла від отриманих травм. Водія транспортного засобу перевірили на стан сп'яніння – він був тверезий.

Правопорушника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі обласної поліції повідомили йому про підозру за частиною другою статті 286 ("Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого") Кримінального кодексу України. За таке порушення чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі триває слідство. Правоохоронці клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У пресслужбі Березовської міської ради повідомили, що у ДТП загинула дев'ятикласниця Єва Селіванова, яка була ученицею Опорного закладу-ліцею №3. Прощання з дівчинкою відбудеться 25 червня об 11:30 у місті Березівка за адресою вулиця Паркова, 99.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах