Зеленський дав термінове доручення звільнити одеського військкома Борисова

Зеленський дав термінове доручення звільнити одеського військкома Борисова.

Зеленський дав термінове доручення звільнити одеського військкома Борисова. Фото: censor.net

Події
24 червня 2023 14:34

Президент України Володимир Зеленський дав термінове доручення звільнити одеського військкома Євгена Борисова після скандалу з майном його родини в Іспанії. Про це він повідомив у своєму вечірньому зверненні 23 червня.

"Цієї людини точно не повинно бути в системі комплектування Збройних Сил. Дуже неприємно, відверто аморально і неправильно, що ця людина, незважаючи ні на що, залишалася на своїй посаді", - зазначив він.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також президент доручив перевірити всіх керівників центрів комплектування в країні, про що раніше розповів голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Дав термінове доручення створити комісію під керівництвом першого заступника міністра оборони України генерала Павлюка разом із правоохоронним блоком та разом із НАЗК для перевірки всіх військкомів у всіх регіонах України, щоб вони не ганьбили нашу державу та пам'ять героїв, що гинуть на фронті", – зазначив він.

Нагадаємо, що, за інформацією ЗМІ, родина Євгена Борисова під час повномасштабної війни Росії проти України придбала на іспанському узбережжі нерухомість та автомобілі на мільйони доларів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах