В Одесі горів завод, а на Одеській області за добу 38 разів гасили пожежі в екосистемах

В Одесі горів завод, а в Одеській області за добу 38 разів гасили пожежі в екосистемах.

В Одесі горів завод, а в Одеській області за добу 38 разів гасили пожежі в екосистемах. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
24 червня 2023 18:13

23 червня одеські пожежники загасили масштабну пожежу. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Так, протягом майже двох годин 70 рятувальників боролися із вогнем у триповерховій будівлі одного з одеських заводів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Через вітер і велике пожежне навантаження полум'я могло поширитися на велику площу, зокрема на розташовану поряд 12-поверхову будівлю, але завдяки оперативним діям пожежних таких негативних наслідків вдалося уникнути.

Відео: facebook.com/DSNSODE

У місцях суттєвого задимлення рятувальники працювали в апаратах для захисту зору та дихання. Загальна площа займання становила тисячу квадратних метрів.

На щастя, обійшлося без загиблих та постраждалих.

Також рятувальники зазначили, що за добу з 23 по 24 червня 38 разів виїжджали на ліквідацію пожеж в екосистемах та займання сухої трави. Через такі пожежі постраждало понад десять тисяч квадратних метрів української землі.

Відео: facebook.com/DSNSODE

"Ми будемо звертатися до вас до тих пір, поки ви не зрозумієте наскільки такі дії є безвідповідальними та руйнівні як для усього живого, так і для території. Будь ласка, українці, відповідайте прикладу своєї нації, не провокуйте вогонь на відкритих територіях, у лісі та степах. Не спалюйте листя, сміття та суху траву! Краще навпаки, як тільки зловили когось "на гарячому" – зупиніть його та поясніть що це незаконно, безсовісно та може мати величезні наслідки, або коли самостійно ситуація вийшла з-під вашого контролю, негайно телефонуйте 101 та викликайте вогнеборців!" – закликали представники ДСНС громадян.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах