Отримай відповідь: на яких озерах на Одещині можна купатися та ловити рибу

Отримай відповідь: на яких озерах на Одещині можна купатися та ловити рибу.

Отримай відповідь: на яких озерах на Одещині можна купатися та ловити рибу. Фото: wikipedia.org/Yuriy Kvach

Події
26 червня 2023 08:22

У Придунайських озерах Ялпуг та Кагул в Ізмаїльському районі Одеської області можна купатися та ловити рибу. Про це повідомляє " Юг.Today ".

У південному регіоні України встановили заборону на купання та видобуток риби у басейні Чорного моря та, насамперед, у відкритих водоймах. Заходи запровадили "з метою недопущення спалахів інфекційних захворювань та харчових отруєнь серед громадян". Така небезпека виникла після обвалення Каховської ГЕС.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ізмаїльська РДА попередила мешканців району про заборону на купання та лов риби у відкритих водоймах (річкових та морських місцях рекреації). Але оскільки Придунайські озера є ні річковими, ні морськими водними об'єктами, заборона ними не поширюється.

В Управлінні Державного агентства меліорації та рибного господарства України в Одеській області підтвердили, що ця заборона не стосується внутрішніх прісноводних водойм Одеської області. Також немає заборони на рибальство на внутрішніх водоймах.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах