У Нацполіції розповіли подробиці ДТП на трасі Одеса-Рені, в якій загинув фермер

У Нацполіції розповіли подробиці ДТП на трасі Одеса-Рені, в якій загинув фермер.

У Нацполіції розповіли подробиці ДТП на трасі Одеса-Рені, в якій загинув фермер. Фото: od.npu.gov.ua

Події
26 червня 2023 16:44

У Нацполіції розповіли подробиці вчорашньої ДТП, в якій загинув відомий фермер із Одеської області Роман Дяжук. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

Так, смертельна аварія сталася 25 червня близько 19.00 на виїзді з міста Татарбунари.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Попередньо правоохоронці встановили, що 48-річний фермер, рухаючись на позашляховику у напрямку міста Ізмаїл, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажівкою під керуванням 56-річного мешканця Миколаєва. Внаслідок ДТП водій позашляховика загинув. Водій вантажівки та дві пасажирки транспортних засобів у віці 18 та 44 років із травмами різного ступеня тяжкості потрапили до районної лікарні.

Водія вантажівки перевірили на стан сп'яніння, він був тверезий.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого або зазнали тяжкого тілесного ушкодження) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці помістили автомобілі на арештмайданчик та призначили низку експертиз. Ведеться слідство.

У Нацполіції розповіли подробиці ДТП на трасі Одеса-Рені, в якій загинув фермер.У Нацполіції розповіли подробиці ДТП на трасі Одеса-Рені, в якій загинув фермер. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах