Одеські моряки знову зможуть отримувати дипломи

Одеські моряки знову зможуть здобувати дипломи.

Одеські моряки знову зможуть здобувати дипломи. Фото: grad.ua

Події
27 червня 2023 08:30

Одеські моряки знову зможуть отримувати дипломи, оскільки суд розблокував їхню видачу. Про це повідомляє віцепрем'єрміністр Олександр Кубраков.

Так, шостий апеляційний адміністративний суд скасував ухвалу Київського окружного адміністративного суду. Тепер Адміністрація судноплавства продовжить виконувати свої функції та реформувати дипломування моряків відповідно до міжнародних стандартів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вже з сьогоднішнього дня (26 червня - Ред.) ця оновлена система запрацює і моряки знову зможуть отримувати свої кваліфікаційні документи у прозорий та законний спосіб. Сьогоднішнє судове рішення розблокує діяльність Адміністрації судноплавства, а значить відкриває можливість для запуску послуг з дипломування моряків на порталі" Дія". Про це оголосимо найближчими днями", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що раніше інформацію підтвердили у Мінцифрі.

"Рішення суду дозволить нам запустити важливу антикорупційну послугу – надання кваліфікаційних документів для моряків на порталі Дія, а Адміністрації судноплавства – відновити роботу з дипломування моряків. Найближчими днями почнемо записувати моряків на бета-тест послуги в Дії при технічній та консультативній підтримці aid проекту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS», – сказали у відомстві.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах