На Одещині чоловік випустив на поліцейського бджіл

На Одещині чоловік випустив на поліцейського бджіл.

На Одещині чоловік випустив на поліцейського бджіл. Фото: sputnik.kz

Події
27 червня 2023 10:15

У Березівському районі на Одещині чоловік випустив на поліцейського бджіл, які покусали правоохоронця. Також місцевий житель ударив вуликом по голові копа. Про це стало відомо із матеріалів справи Березовського районного суду.

Інцидент стався 7 червня. Старший лейтенант поліції із СБУ, нацгвардійцями та прикордонниками проводив оперативно-бойові та антитерористичні заходи. Відпрацювання було на території села Сахарове.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Старший лейтенант прийшов додому до місцевого мешканця вранці. Він представився та пояснив мету візиту. Також він попросив у мешканця Одеської області пред'явити будь-який документ, який би підтверджував його особу. У відповідь підозрюваний не виконав вимогу правоохоронця, вилаяв його та інших колег "за мотивами своєї неприязні до них" як до правоохоронців. За даними слідчого, він був агресивним. Після підозрюваного вдарив лейтенанта по голові переносним дерев'яним вуликом, який був підвішений до дерева, і почав трясти цим вуликом, з якого вилетіли бджоли та покусали поліцейського.

Внаслідок удару у правоохоронця утворився синець лівої тім'яної ділянки. Також його вкусили чотири бджоли.

Ці дії кваліфікували як завдання правоохоронцю легких тілесних ушкоджень. Чоловіку оголосили підозру за навмисне заподіяння працівнику правоохоронного органу або його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків статті про загрозу чи насильство щодо працівника правоохоронного органу.

Якщо провину за цією статтею доведуть, то чоловікові загрожує обмеження чи позбавлення волі до 5 років.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах