В Одесі за "нахаббуд" судитимуть чоловіка

В Одесі за "нахаббуд" судитимуть чоловіка.

В Одесі за "нахаббуд" судитимуть чоловіка. Фото: od.gp.gov.ua

Події
28 червня 2023 11:43

В Одесі за двоповерховий "нахаббуд" на вулиці Житомирській судитимуть чоловіка. Прокурори Малиновської окружної прокуратури направили до суду обвинувальний акт за фактом самовільного будівництва на самовільно зайнятій земельній ділянці (частина третя статті 197-1 КК України). Про це повідомляє пресслужба Одеської обласної прокуратури.

За версією слідства, підприємець під виглядом реконструкції приймального пункту, що належить йому нежитлового приміщення, незаконно збудував двоповерхову будівлю з метою подальшого використання в комерційних цілях.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

При цьому фактично чоловік використав ділянку площею 170 квадратних метрів без дозвільних документів на землю та будівництво, чим завдав шкоди її законному власнику – Одеській територіальній громаді.

У центрі Одеси, що на вулиці Грецькій, 15 зносять незаконний поверх з будівлі. Його збудували без документів на житловому будинку. Першу спробу розпочати будівництво власник зробив ще 13 березня цього року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах