Велопробіг та покладання квітів: в Одесі відзначають День Конституції

Велопробіг та покладання квітів: в Одесі відзначають День Конституції.

Велопробіг та покладання квітів: в Одесі відзначають День Конституції. Фото: omr.gov.ua

Події
28 червня 2023 13:15

28 червня в Одесі відзначають День Конституції України. Масштабних заходів не буде, але таки у місті відзначають цей день. Про це повідомляє пресслужба міськради.

На честь свята відбувся велопробіг, у якому взяли участь понад 30 велосипедистів та представників спортивної громадськості, зокрема діти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Стартували від Оперного театру та фінішували біля пам'ятника Тарасу Шевченку. Також до пробігу приєдналися 20 велопатрульних управлінь патрульної поліції на Одещині.

З нагоди Дня Конституції України в Одесі відбулося покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченку в однойменному парку. У церемонії покладання взяли участь керівники міста, району та області, структурних підрозділів мерії та облдержадміністрації.

На рекламних площах Одеси розмістили вітання із державним святом.

Щоб підвищити рівень громадянської свідомості дітей та молоді, що навчається, поширення знань про Конституцію України в навчальних закладах Одеси проведуть виховні, інформаційно-просвітницькі та патріотичні заходи: виховні години, зустрічі, лекції, бесіди, квести, конкурси малюнків, вікторини та інше.

Усі фото: omr.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах