Залужний призначив нового начальника Одеського обласного військкомату

Залужний призначив нового начальника Одеського обласного військкомату.

Залужний призначив нового начальника Одеського обласного військкомату. Фото: t.me/CinCAFU

Події
04 липня 2023 13:10

Олександр Охріменко став новим начальником Одеського обласного територіального центру комплектування. Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

На посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки призначив одного з найкращих військових командирів. який розуміє потреби на фронті і неодноразово демонструє відданість військовій справі та Батьківщині", – сказано у його повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський дав термінове доручення Залужному негайно звільнити з посади одеського "військкома" Євгена Борисова, у якого журналісти знайшли розкішну нерухомість та елітні автомобілі в Іспанії загальною вартістю 3,95 мільйона євро.

Євгена Борисова призначили військовим комісаром Одеської області у липні 2019 року. До цього він обіймав посаду військового комісара Малиновського військкомату міста Одеси. Загалом на посаді військкома Борисов працює з 1996 року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах