В Одесі продавець-консультант крав смартфони

В Одесі продавець-консультант крав смартфони

В Одесі продавець-консультант крав смартфони Фото: odesa.novyny.live

Події
05 липня 2023 16:46

В Одесі продавець-консультант торгового закладу крав смартфони і тепер може провести вісім років за ґратами. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Так, хлопець привласнив вісім сучасних гаджетів загальною вартістю понад 320 тисяч гривень. Під час чергової перевірки адміністратор закладу виявив нестачу грошей та звернувся до правоохоронних органів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поліцейські викрили зловмисника та встановили, що він замовляв на складі телефони, мотивуючи нібито наявністю покупця. Надалі працівник забирав гаджети, у сховище магазину залишав порожні коробки або замінював дешеві смартфони, які наперед купував на ринках міста, а викрадені телефони продавав незнайомцям.

Виручені гроші фігурант витрачав на власні потреби. Поліцейські розшукали кілька телефонів, збутих правопорушником. Наразі шукають інші телефони.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру в заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого повторно, у великих розмірах та в умовах воєнного стану. Цей злочин кваліфікується за частиною четвертою статті 191 Кримінального кодексу України та тягне за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Слідчі піклуються про обрання підозрюваного запобіжного заходу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах