В Одесі на блокпосту затримали ймовірного зрадника

В Одесі на блокпості затримали ймовірного зрадника.

В Одесі на блокпості затримали ймовірного зрадника. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
05 липня 2023 17:00

У середу, 5 липня, одеські гвардійці на блокпості затримали ймовірного зрадника. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

Під час несення служби на одному із блокпостів гвардійці зупинили автомобіль марки Daewoo Sens для перевірки документів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час обшуку у водія та його пасажира, у телефоні другого знайшли відео ракетного обстрілу, номери телефонів абонентів країни-агресора та невизнаного Придністров'я.

На місце події викликали працівників поліції, а чоловіка затримали за підозрою у вчиненні кримінальної за статтею 111-2 ККУ. Подробиці з'ясовуються.

В Одесі на блокпості затримали ймовірного зрадника.В Одесі на блокпості затримали ймовірного зрадника. Фото: t.me/odesacityofficial


Нагадаємо, що в Одесі екс-правоохоронець за грошову винагороду допомагав ворогові у провадженні вибухової діяльності проти України, а у разі окупації Одеси розраховував на здобуття посади начальника економічного відділу в правоохоронних органах Росії.

Так, зрадник збирав розвіддані про розташування засобів протиповітряної оборони ЗСУ на території одного з районів Одеси, їх кількість, а також особовий склад та військову техніку, що здійснюють охорону цих об'єктів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах