На Одещині дев'ятеро людей отруїлися горілкою з місцевого магазину: троє померли

На Одещині дев'ятеро людей отруїлися горілкою: троє померли.

На Одещині дев'ятеро людей отруїлися горілкою: троє померли. Фото: npu.gov.ua

Події
06 липня 2023 11:11

Дев'ять мешканців села Старостіне Роздільнянського району Одеської області отруїлися алкоголем: троє людей померли, шестеро – у лікарні у тяжкому стані. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, люди потрапили до медичного закладу з алкогольним отруєнням. Двоє з них невдовзі після госпіталізації померли. Смерть ще одного чоловіка медики констатували за місцем проживання.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Провівши невідкладні слідчі дії, опитавши родичів, знайомих, односельців потерпілих, заздалегідь поліцейські встановили, що ті вживали горілку, придбану на розлив в одному з місцевих магазинів. З жител потерпілих та лавки правоохоронці вилучили пляшки з рідинами прозорого кольору невідомого походження та інші речі, які становлять інтерес для слідства.

Крім цього, провели обшук за місцем проживання власника магазину, в ході якого вилучили пляшки з рідинами, що містять запах спирту та їх залишки. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли відомості в частині першій статті 115 з додатковою позначкою "нещасний випадок" та частина третя статті 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що становлять загрозу життю та здоров'ю людей, а також збут таких товарів, що призвело до отруєння або спричинило смерть особи) Кримінального кодексу України. У рамках кримінальних проваджень призначили судово-медичні експертизи, щоб встановити причини смерті та наявність алкогольних та отруйних речовин у крові померлих та госпіталізованих, а також експертизи вилучених матеріалів, речовин та виробів. Ведеться слідство.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах