На Одещині продовжили заборону на купання в морі та водоймищах: рибалити теж поки не можна

На Одещині продовжили заборону на купання в морі та водоймах: рибалити теж поки що не можна.

На Одещині продовжили заборону на купання в морі та водоймах: рибалити теж поки що не можна. Фото: on.od.ua

Події
06 липня 2023 12:13

На Одещині продовжили заборону на купання в морі, лиманах та річках до 1 серпня 2023 року. Заборона риболовлі діє до 17 липня. Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу.

Так, через підрив Каховської ГЕС у воді все ще є небезпечні речовини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Поки що купатися і рибалити не можна в Чорному морі, Бузькому лимані, Дніпро-Бузькому лимані, річках Інгулець, Інгул, Південний Буг (нижче міста Нова Одеса).

Ці заходи встановили фахівці Держекоінспекції для запобігання погіршенню санітарно-епідеміологічної ситуації через підрив Каховської ГЕС.

Раніше ми повідомляли про те, що в курортному мікрорайоні Одеси, відомому як Чорноморка або Люстдорф, досі не прибрали сміття з пляжу. Про це повідомила фотограф Лоліта Клочкова.

Зазначимо, що на шести громадських пляжах Одеси за останній тиждень (з 26 червня по 3 липня 2023 р.) було відібрано проби морської води для дослідження на санітарно-мікробіологічні показники. За результатами лабораторних досліджень встановлено, що на пляжах "Аркадія", "Ланжерон", "Лузанівка", 10-а та 16-та станції Великого Фонтану морська вода не відповідає гігієнічним вимогам.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах