Суд розглядає позов щодо конфіскації активів дизайнера логотипу Одеси

Суд розглядає позов щодо конфіскації активів дизайнера логотипу Одеси.

Суд розглядає позов щодо конфіскації активів дизайнера логотипу Одеси. Фото: t.me/fuckcorruption

Події
07 липня 2023 08:21

ВАКС почав розгляд позову про конфіскацію активів дизайнера з Росії Артемія Лебедєва, який є автором логотипу Одеси. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Зокрема йдеться про дві квартири в центрі Києва: одна площею 138 квадратів на Ярославовому Валу, а інша – на вулиці Саксаганського. Першу квартиру записали безпосередньо на Лебедєва, іншу він переписав на свого товариша програміста за кілька місяців до початку повноважного вторгнення Росії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Справу слухають судді Галабала, Ногачевський та Крикливий. 6 липня заслухали письмові докази. Наступне засідання відбудеться у понеділок, 10 липня.

Лебедєва, який розповсюджує антиукраїнську пропаганду і відвідував окуповані території, внесли до списку санкцій у січні 2023 року. Підставою позову про конфіскацію майна в рамках механізму, розробленого ЦПК разом із партнерами, є підтримка військового вторгнення та поширення тез ворожої пропаганди.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах