Масове отруєння горілкою на Одещині: кількість жертв збільшилася

Масове отруєння горілкою на Одещині: кількість жертв збільшилася.

Масове отруєння горілкою на Одещині: кількість жертв збільшилася. Фото:gazeta.zp.ua

Події
07 липня 2023 10:08

Жертв масового отруєння у Роздільнянському районі Одеської області побільшало – померла ще одна людина. Загалом загинули четверо людей. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції на Одещині.

Станом на цей момент ще семеро постраждалих перебувають у лікарні у тяжкому стані.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо: подія сталася 5 липня у селі Старостіне. Того дня медичним працівникам швидкої допомоги один за одним довелося госпіталізувати місцевих жителів, яким стало погано після вживання горілки кустарного виробництва з крамниці. Троє людей у лікарні померли. Смерть ще одного чоловіка медики констатували за місцем проживання. Попередня причина смерті громадян – токсична дія та отруєння хімічними речовинами.

Жінку, яка реалізувала сурогатний алкоголь, правоохоронці затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою в реалізації незаконно виготовлених речовин, що містять спирт, що призвело до отруєння і смерті людей. У рамках проваджень, започаткованих слідчими поліції за статтями 115 та 204 Кримінального кодексу України, призначили низку судових експертиз.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах