На 500-й день повномасштабної війни Володимир Зеленський відвідав острів Зміїний

На 500-й день повномасштабної війни Володимир Зеленський відвідав острів Зміїний.

На 500-й день повномасштабної війни Володимир Зеленський відвідав острів Зміїний. Фото: president.gov.ua

Події
08 липня 2023 12:59

8 липня, на 500 день повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну, Володимир Зеленський побував на острові Зміїний. Про це повідомили у пресслужбі Офісу Президента.

"Сьогодні ми на Зміїному – на нашому Зміїному, який ніколи не підкорити окупанту, як і всю Україну, бо ми – країна сміливих. Сьогодні ми вшанували тут наших, українських героїв – усіх воїнів, які боролися за цей острів, які його звільнили. І хоча це невеликий клаптик суші посеред нашого Чорного моря, це великий доказ того, що Україна поверне собі кожну частину своєї території», – сказав Президент України.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також Глава держави подякував кожному воїну, який протягом цих 500 днів бився заради України, та зазначив, що ми неодмінно переможемо.

Нагадаємо, 2 липня Володимир Зеленський також відвідав Одеську область. Тоді Президент взяв участь у заходах з нагоди Дня Військово-Морських сил Збройних Сил України, зокрема зустрівся з курсантами Інституту Військово-Морських сил Національного університету "Одеська морська академія" та вручив державні нагороди.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах