На Одещині двох священиків МП затримали за підозрою у педофілії (оновлено)

На Одещині двох священиків МП затримали за підозрою у педофілії.

На Одещині двох священиків МП затримали за підозрою у педофілії. Фото: gays-ua.com

Події
11 липня 2023 17:06

На Одещині двох священиків Московського патріархату затримали за підозрою у сексуальному насильстві над дитиною – дочкою одного з них. Про це повідомляє " Думська ".

За даними слідства, батько дівчинки, настоятель сільського храму В'ячеслав А., чинив із нею розпусні дії чи не з перших років життя, а коли вона підросла до 14-ти років, то став регулярно ґвалтувати.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, батюшка також дозволив ґвалтувати дитину своєму колегі – Сергію Д., настоятелю храму у сусідньому селі.

Священнослужителям оголосили про підозру за статтею 152 Кримінального Кодексу України (згвалтування). Їм загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення. Ведеться слідство. Подробиці з'ясовуються.

Зазначимо, що офіційної інформації від правоохоронних органів наразі немає.

Нагадаємо, що на Одещині чоловік тримав свого племінника на ланцюгу три дні і в результаті залишився на волі. Його засудили до умовного терміну.

Оновлено:

У поліції повідомили, що затримали мешканця Одеської області за підозрою у розбещенні 14-річної доньки. Правоохоронці повідомили зловмисника про підозру та помістили його під варту. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

За версією поліції, 37-річний мешканець Білгород-Дністровського району переконував її нікому не розповідати про це. Фігуранту повідомили про підозру у розбещенні неповнолітньої. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Кримінальне провадження розслідується за частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без цього.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах