На Одещині закрили хлібзавод

На Одещині закрили хлібзавод.

На Одещині закрили хлібзавод. Фото: dumskaya.net

Події
12 липня 2023 10:47

Один із постачальників хліба на Одещині, Арцизький хлібзавод, змушений припинити свою роботу. Рішення про тимчасове закриття винесли інспектори Держпроднагляду. Про це повідомив директор заводу Олексій Куцарев.

З 11 липня підприємство не може запускати виробничі лінії, тобто пекти здобу та хліб.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Як все було? У нас укладено договір на постачання хліба школам у Тарутинській та Арцизькій громадах. Нас запросили надати акт обстеження держпроду і ми добровільно написали заяву на перевірку до місцевої філії у місті Арциз. Потім нам повідомили, що перевірка відбудеться за чотири дні. Минулої п'ятниці інспектори з'явилися на перевірку та обійшли всю територію", – розповів Олексій.

Під час перевірки, за словами інспекторів, було виявлено серйозні порушення. Наприклад, виявили плісняву на стінах та пошкодження стелі, комахи, а також бруд. Крім того, відсутність інформації про продукти, порушений температурний режим та інше.

Інспектори винесли вердикт, згідно з яким завод не має права працювати, інакше керівництву "світить" штраф у розмірі 120 тисяч гривень. Поки що заблокували роботу на десять днів, після закінчення цього терміну на завод чекає чергова перевірка. Якщо під час цієї перевірки на заводі буде виявлено недоліки, то керівництво піде до суду.

"Рік тому ми рятували територію від ракетного обстрілу, а сьогодні ми рятуємося від інспекторів Держпроднагляду", – додав Олексій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах