Інтер'єр одеського ресторану отримав престижну нагороду

Інтер'єр одеського ресторану отримав престижну нагороду.

Інтер'єр одеського ресторану отримав престижну нагороду. Фото: facebook.com/fog.factory.odessa/photos

Події
13 липня 2023 09:21

Інтер'єр одеського ресторану Fog Factory від студії дизайну та архітектури Znak Design отримав срібну нагороду на престижному конкурсі IADA 2023, що щорічно організується міжнародною спільнотою дизайнерів та архітекторів The Architecture & Design Community. Про це повідомляє Рosteat.

Премія відзначає найкращі роботи в галузі інтер'єрного, архітектурного, продуктового та комунікаційного дизайну. Цього року у конкурсі взяло участь понад 400 компаній із 59 країн. Студія Znak Design здобула перемогу у категорії Restaurants Bars Interior Design Built зі своїм проектом Fog Factory restaurant.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під час створення інтер'єру Fog Factory дизайнерів надихнули металеві промислові елементи, природні матеріали та форми. В основу дизайну поклали поєднання холодного металу та теплого дерева з мідним листям. Акцентом інтер'єру стали мідні трубчасті лампи, що гармонійно поєднуються з мідним покриттям в іншому інтер'єрі.

"Це один із наших найулюбленіших проектів, у який ми доклали багато зусиль, працюючи в рамках концепції ресторану з її поєднанням східної кухні та європейського бачення. Ми раді гідно представити Україну серед великої міжнародної спільноти дизайнерів, така висока відмінність дуже цінна та надихає", - Коментує засновник і CEO Znak Design Вадим Зюзюк.

Інтер'єр одеського ресторану отримав престижну нагороду.Інтер'єр одеського ресторану отримав престижну нагороду. Фото: znak-design.com

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах