Справа заводу "Краян": з мера Одеси зняли електронний браслет

Справа заводу "Краян": з мера Одеси зняли електронний браслет.

Справа заводу "Краян": з мера Одеси зняли електронний браслет. Фото: facebook.com/gennadiytruhanov

Події
19 липня 2023 21:37

Колегія суддів ВАКС не розглянула клопотання прокурора САП щодо продовження зобов'язань, покладених на міського голову Одеси Геннадія Труханова у справі про розкрадання 92 мільйонів гривень під час придбання будівель одеського заводу "Краян". Про це повідомили у пресслужбі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

4 травня ВАКС задовольнив клопотання прокурора САП про зміну запобіжного заходу меру Одеси. ВАКС, заслухавши доводи сторін, частково задовольнив клопотання та застосував до обвинуваченого запобіжний захід у вигляді утримання під вартою терміном на 60 днів із альтернативою внесення 13,420 мільйона гривень застави.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Надалі на обвинуваченого, за якого внесли заставу, поклали процесуальні обов'язки, зокрема носіння електронного засобу контролю.

16 червня прокурор САП звернувся до ВАКС із клопотанням про продовження строків обов'язків. Однак суд так і не встиг розглянути зазначене клопотання у відповідні строки, тому термін дії зобов'язань в обвинуваченого закінчився 5 липня.

"Вирішується питання щодо звернення до суду із клопотанням про повторне накладення процесуальних обов'язків на вказану особу. Наступне засідання у справі призначено на 26 липня", – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах