В Одесі затримали хлопця, який опублікував наслідки обстрілу

В Одесі затримали хлопця, який опублікував наслідки обстрілу.

В Одесі затримали хлопця, який опублікував наслідки обстрілу. Фото: t.me/Bratchuk_Sergey

Події
20 липня 2023 08:24

В Одесі затримали хлопця, який зняв та виклав у мережу наслідки обстрілів минулої ночі, 19 липня. Про це повідомив голова Громадської ради при Одеській облдержадміністрації Сергій Братчук у Теlegram.

«СБУ затримала молодика, який зняв та виклав у мережу "приліт" в Одесі, а також вручили йому повістку», – написав Братчук.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловіка звуть Олександр. Попередньо його особу встановили, а згодом і затримали представники Служби безпеки України.

Стоячи на балконі квартири, він розповідав, де коштують кошти ППО, а також сфотографував момент роботи наших захисників з ворожих цілей. Одесит також скаржився, що кожного разу, коли він знімає Stories під час обстрілу, не чути вибухів.

"О, є, б**ть, нарешті. Сюди, о, добре пішло. О, чутно-чутно. Є**ть, о**ть, от зняв, б**ть", – кричав він, коли вибух пролунав зовсім поруч.

Олександр покаявся у своєму вчинку.

"Рашистські пропагандистські канали поширили це відео з метою спотворення правди в поганий бік щодо України. Я повністю за Україну і це не було моєю метою. Я перепрошую у всього українського народу і всіх, хто захищає наше місто і нашу країну", – сказав він.



Нагадаємо, що через обстріл Одеської області в ніч проти 19 липня медична допомога знадобилася десяти постраждалим, серед яких – дев'ятирічний хлопчик.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах