Резонансне вбивство 14-річної дівчини: вбивці ухвалили вирок

Резонансне вбивство 14-річної дівчини: вбивці ухвалили вирок.

Резонансне вбивство 14-річної дівчини: вбивці ухвалили вирок. Фото: od.gp.gov.ua

Події
20 липня 2023 22:47

Одеський апеляційний суд підтримав позицію ювенальних прокурорів Одеської обласної прокуратури та залишив без змін вирок суду першої інстанції стосовно жорстокого вбивці 14-річної дівчини. Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Так, вироком Суворовського районного суду міста Одеси, який наразі набрав законної сили, одесит визнаний винним у розбійному нападі і навмисному вбивстві з корисливих мотивів та засуджений до 15 років позбавлення волі.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У суді прокурор довів, що на початку листопада 2019 року 15-річний юнак разом із потерпілою в компанії інших дівчат та хлопців перебували за містом на території Лиманського району. Після того, як підліток з дівчиною відійшли від місця спільного відпочинку і залишилися самі, перебуваючи в стані наркотичного сп'яніння, хлопець почав бити і душити потерпілу, а потім забрав телефон і втік. Внаслідок завданих травм дівчина померла на місці.

Нагадаємо, вранці 3 листопада 2019 року в лісопосадці на території Лиманського району виявили тіло 14-річної Дарії Дробот. Дівчинка пішла гуляти із друзями вдень 2 листопада і не повернулася. Увечері мати зниклої звернулася до поліції. Дитину шукали волонтери та поліцейські, проте, на жаль, виявили вже мертвою. Згодом з'ясувалося, що дівчину жорстоко вбив та намагався зґвалтувати 15-річний учень ПТУ.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах