Через удари по Одеській області під загрозою охоронці: в ОВА просять подумати про їхню безпеку

Через удари по Одеській області під загрозою охоронці: в ОВА просять подумати про їхню безпеку.

Через удари по Одеській області під загрозою охоронці: в ОВА просять подумати про їхню безпеку. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
21 липня 2023 14:29

У четвер, 20 липня, російські окупанти вбили 21-річного парубка, який працював охоронцем цивільного підприємства в Одесі. В ОВА просять подумати про безпеку охорони. Про це заявив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Я звертаюся до керівників усіх міст і районів Одеської області, а також керівників бізнесу – не нехтуйте безпекою людей, особливо працюючих вночі! Люди повинні бути поінформовані про найближчі місця укриттів, де і повинні знаходитися під час повітряних тривог. Наголошую, що підвали з одним виходом не є укриттям – це пастка. Хто має можливість включити автоматизовану охорону на ніч – скористайтеся цією можливістю. Якщо є необхідність – ми видамо перепустку на комендантську годину приватним охоронним структурам, щоб якомога більше людей перебували у безпеці”, – сказано у повідомленні губернатора.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Охоронні структури, яким потрібні перепустки, можуть звертатися до Обласної військової адміністрації за телефоном: (048) 718-95-20.

Нагадаємо, що в ніч проти 20 липня російська ракета зруйнувала адмінбудівлю в центрі Одеси. Загинув 21-річний охоронець. Він із батьком чергував по черзі. Чоловік з ночі чекав, доки ДСНС розбирають завали та знайдуть його сина. Камери показали, що хлопець забігав у підвал. На жаль, ракета потрапила в момент, коли він заходив до укриття. Мати, дідусь та батько до останнього сподівалися, що він живий.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах