Одесити допомагають ліквідувати наслідки російської атаки у школах та дитсадках

Одесити допомагають ліквідувати наслідки російської атаки у школах та дитсадках.

Одесити допомагають ліквідувати наслідки російської атаки у школах та дитсадках. Фото: Олена Буйневич/facebook.com/yan.dobronosov

Події
25 липня 2023 13:12

Під час ракетного удару по історичному центру Одеси 23 липня руйнування торкнулися і навчальних закладів міста: постраждали дитячі садки та школи. Проте одесити почали ліквідувати наслідки терористичного акту самостійно. Про це повідомляє директор міського департаменту освіти та науки Олена Буйневич.

За кілька днів встигли закрити плівкою вибиті вікна, замовити нові вікна, де це потрібно було, а також прибрати все сміття. Загалом директор міського департаменту освіти та науки запевнила:

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- садок на Слобідці відкрили сьогодні;
- садок для дітей із проблемами зору за 10 днів відновить роботу;
- школа №121, що навпроти Спасо-Преображенського собору, підлягає ремонту;
- найбільше постраждала школа №43, садки на Сабанєєвому Мосту та у провулку Нахімова. Коли вони відкриються, поки невідомо. Садок не працював очно, а от школу готували до відкриття восени.



Зазначимо, що за останньою інформацією від комунальників, наразі відомо про 66 пошкоджених будинків. За дві доби до робіт залучили 30 одиниць техніки та 102 співробітники підприємства, закрито близько 900 віконних отворів та вивезено 657 кубометрів будівельного сміття.



Всі фото: t.me/odesacityofficial

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах