Франція допоможе відновити історичний центр Одеси

Франція допоможе поновити історичний центр Одеси.

Франція допоможе поновити історичний центр Одеси. Фото: eurointegration.com.ua

Події
26 липня 2023 08:49

Франція допоможе у відновленні культурної спадщини на Одещині. Про це повідомляє прес-служба Одеської ОВА.

Голова Одеської ОВ Олег Кіпер зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Французької Республіки в Україні паном Етьєном де Понсеном. Він подякував французькій стороні за допомогу та підтримку.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також голова ОВА коротко поінформував пана Посла про ситуацію в Одеській області у контексті постійних терористичних атак Росії щодо цивільних об'єктів та портової інфраструктури Одеської області. Він зазначив, що Росія свідомо призупинила дію Чорноморської зернової ініціативи та знищує порти Одещини та України, щоб надалі взагалі позбавити Україну можливості експортувати зерно.

Як наслідок, сьогодні 400 мільйонів людей із 70 країн світу можуть залишитися без постачання зерна з України, що загрожує світовій продовольчій безпеці.

Пан Посол зазначив, що Французька Республіка засуджує російські атаки та готова допомогти Одещині у відновленні культурної спадщини, зруйнованої чи пошкодженої внаслідок ракетного обстрілу Росії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах