Міна, яка здетонувала на Одещині, пошкодила будинок на узбережжі

Міна, яка здетонувала на Одещині, пошкодила будинок на узбережжі.

Міна, яка здетонувала на Одещині, пошкодила будинок на узбережжі. Фото: pravda.com.ua

Події
26 липня 2023 16:15

У селі Вапнярка Одеського району штормові хвилі прибили міну до берега. Через деякий час вона здетонувала, пошкодивши будинок на узбережжі. Про це повідомляє речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Як уточнили в ОВА, ще дві міни самовільно здетонували на Одещині. Штормове море продовжує дивувати небезпечними сюрпізами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У тому ж районі, де вибухнули дві попередні, самовільно спрацювала ще одна міна. Іншу винесло неподалік Одеси. Внаслідок потужного хвилювання моря стався самовільний підрив. Пошкоджено дачний будинок. Люди не постраждали.

Раніше ми повідомляли про те, що сьогодні вранці неподалік одного з пляжів Одещини в морській воді вибухнули дві міни, тип яких не вдалося встановити. Інформацію підтвердили у прес-службі Одеської ОВА.

Зазначимо, що шторм у Чорному морі призвів до підвищення мінної небезпеки. На четвер, 27 липня, в Одесі та Одеській області оголосили штормове попередження через вітер та грозу. Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища першого рівня (жовтого) небезпеки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах