На узбережжя Одеської області штормом викинуло морську міну

На узбережжя Одещини штормом викинуло морську міну.

На узбережжя Одещини штормом викинуло морську міну. Фото: t.me/Nazars_look

Події
27 липня 2023 21:44

На узбережжя Одещини штормом винесло чергову морську міну. Про це повідомив речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Небезпечну знахідку, викинуту хвилями на зріз води, виявив місцевий мешканець. Він одразу повідомив про це найближчий прикордонний підрозділ.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Вибухонебезпечний предмет знищили шляхом контрольованого підриву фахівці спеціалізованого підрозділу ВМС ЗС України. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Громадянам вкотре нагадують про те, що наближатися до узбережжя на відстань ближче за 200 метрів, особливо під час шторму, не варто.

Нагадаємо, у середу, 26 липня, в Одесі під час шторму в морі загинули двоє людей. Ще одного підлітка, якого знесло хвилею, продовжують шукати.

Через шторм у Чорному морі посилюється мінна небезпека. Є можливість зриву морських мін з якорів, прибивання їх до берега або дрейфування вздовж узбережжя. У зв'язку з цим небезпека перебування у пляжній зоні надто висока.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах