В Аркадії сталася пожежа у Gagarin Plaza

В Аркадії сталася пожежа у Gagarin Plaza.

В Аркадії сталася пожежа у Gagarin Plaza. На фото скріншот відео очевидців

Події
28 липня 2023 12:25

У п'ятницю, 28 липня, на вулиці Генуезькій в Одесі сталася пожежа у торговому центрі Gagarin Plaza. Інформацію про інцидент підтвердили у пресслужбі ДСНС на Одещині.

Так, сталося коротке замикання електропроводки до електрощитового приміщення у магазині "Сільпо" на першому поверсі 24-поверхового комплексу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На місце приїхали понад десять одиниць пожежної техніки та одна машина оперативного штабу. На щастя, пожежа була немасштабною. Ніхто не постраждав.

Зазначимо, що за останню добу на Одещині сталося вісім пожеж, дві з яких в Одесі. З резонансних – займання приватного житлового будинку у селі Кам'янка Ізмаїльського району. Там горів дах, перекриття, домашнє майно у будинку та господарська споруда. Пожежу локалізували об 11:49 та ліквідовано о 12:05 на загальній площі 70 квадратних метрів. Внаслідок пожежі постраждав господаря, якого з діагнозом опіки обличчя, тулуба та кінцівок у тяжкому стані каретою швидкої допомоги госпіталізовано до медустанови. Від ДСНС залучили дві одиниці пожежної техніки та вісім рятувальників.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах